In cele mai multe cazuri, flota auto reprezenta o "gaura neagra" in bugetul companiilor deoarece persoanele desemnate pentru administrarea flotei nu au timpul sau competenta necesara, acest lucru duce in mod cert la cheltuieli suplimentare de 10-25% sume deloc de neglijat.

Lipsa informatiilor este declansata chiar de manangerul de flota care inca mai tine datele pe agenda, daca cereti un raport probabil va dura cateva saptamani sa il aveti pe birou, iar daca intrebati de cost pe km vi se va spune ca sunt greu de calculat si de urmarit. Acest lucru se intampla datorita faptului ca lucrurile sunt prea tehnice si sunt greu de tinut sub control de o persoana fara cunostintele necesare, sunt semne care ar trebui sa ridice cateva semne de intrebare asupra corectitudinii proceselor din interiorul departamentului.

Clientii care apeleaza la aceasta varianta beneficiaza, pe lânga planuri de achizitie personalizate în functie de nevoile acestora si de consultanta în stabilirea procedurilor de utilizare a autoturismelor. Bazele de date si gestionarea procesului în sine (de la procesarea facturilor la efectuarea reviziilor, probelor, analize asupra costurilor de operare si gasirea de solutii pentru îmbunatatirea acestora) pot fi o adevarata bataie de cap. De aceea, pe piata româneasca devin din ce în ce mai cautate serviciile de administrare a parcurilor auto.

Solicita oferta audit flota

Compania:
*Numele d-voastra:
Functia:
Dimensiune parc auto (nr. masini):
Telefon:
*Adresa email de contact:
Metoda preferata de contact:
*Mesaj:
*Cod securitate: