Mai mult timp, mai putin stres!

Cine suntem noi?

  De 10 ani oferim consultanta si administram parcuri auto .

  Experienta in administrarea parcurilor auto cuprinse intre 15 si 300 de autovehicule, in acest moment avem in derulare 5 contracte care cuprind in total un numar de 1200 de autovehicule.La ce se asteapta astazi companiile, in ceea ce priveste administrarea parcurilor auto?

Iata cateva exemple de raspuns:


  Costuri fixe
  Servicii complete
  Flexibilitate contractuala si transparenta financiara
  Un partener pentru viitor


Auto Club Contact vine in sprijinul companiilor si intitutiilor interesate de achizitionarea de servicii integrate privind asistenta rutiera si administrare de flote. Pentru a valorifica experienta acumulata in domeniul auto pana in acel moment, din anul 2006 Auto Club Contact a dezvoltat un departament de fleet management, dedicat companiilor si intitutiilor interesate in achizitionarea de servicii menite sa va sprijine in administrarea flotei auto. In timp, avand in spate si portofoliul celor 1200 de abonati, membri ai clubului, Auto Club Contact a devenit una dintre cele mai active companii pe piata din Romania oferind servicii integrate de asistenta rutiera si administrare de flota.
alege sa ai la tine cardul de asistenta rutiera 9695Daca va ganditi sa luati in considerare externalizarea acestui serviciu, Auto Club Contact va prelua aceasta grija de pe umerii dvs. pentru a va salva din timp de eventualele dureri de cap si bani cheltuiti fara rost.Datorita experientei echipei noastre in managementul flotei auto veti reduce cheltuielile de achizitie si exploatare, veti avea transparenta totala privind costurile, veti beneficia de suport si asistenta imediata.Gestionam flote auto la nivel national prin reprezentanti zonali ce acopera in prezent fiecare judet din Romania.

Auto Club Contact vine in sprijinul companiilor si intitutiilor interesate de achizitionarea de servicii privind administrarea parcului auto propriu oferind flexibilitate contractuală , transparenţă financiară si avand grija de tot, de la asigurarea bunului pana la întretinerea si repararea autovehiculelor intr-un mod eficient si în conditii de maxima siguranta .

Dispunem de un program avansat care ne permite administrarea flotelor indiferent de volumul parcului auto. Cu acest program orice reprezentant al companiei dumneavoastra poate completa foi de parcurs ( pentru o mai buna administrare a folosirii masinii in interesul companiei ) sau generarea de rapoarte online ( analize manageriala pe grupe de masini, pe centre de cost , pe departamente, sau sau simulari de bugete )