Ce este Leasingul Operational?

AUTOCC Operational Leasing - leasing operational, management flota

Ce este Leasingul Operational?

Operatiunea prin care o parte Finantator , transmite pentru o perioada determinata dreptul de folosinta asupra unui bun, al carui proprietar este, celeilalte parti Utilizator, contra unei plati periodice rata de leasing iar la sfârsitul perioadei se obliga sa respecte dreptul de optiune al Utilizatorului:
De a cumpara bunul;
De a prelungi contractul de leasing;
De a înceta raporturile contractuale.

Aditional chiriei, pentru transmiterea folosintei sunt oferite si servicii conexe, cum ar fi:

Contravaloarea reviziilor si reparatiilor (altele decat cele survenite in urma folosirii defectuoase a bunului ) pe durata contractului.
Asigurari(RCA, CASCO).
Impozite si taxe generate de folosinta bunului.
Managementul cazurilor de dauna acoperite de asigurari.
Fleet BONUSOferta noastra
Auto Club Contact ofera o solutie care va permite vanzarea flotei existente si refinantarea in vederea cresterii sau intineririi parcului auto. Toate activitatile specifice, incepand cu mentenanta si terminand cu schimbul si depozitarea anvelopelor de iarna/vara, revin Auto Club Contact.
Aceasta solutie va permite o intrare rapida de cash in vederea sustinerii si finantarii activitatilor de baza a companiei Dumneavoastra.

Pornind de la acest concept integrarea unor servicii legate de exploatarea bunurilor, in cazul nostru, autovehicule, reprezinta o optiune extrem de utila pentru beneficiar

Venind in intampinarea dumneavostra ,expertii nostri au configurat aceste servicii in asa fel incat ele vor economisi banii si timpul pentru ca dumneavoastra sa va puteti concentra pe afacerea pe care o conduceti.
Pachetul bronzePachetul silverPachetul gold