Management flote auto
Auto Club Contact - Administreaza flote auto,leasing operational, management flota

Cine suntem noi ?


De 10 ani oferim consultanta si servicii de fleet management .

Managementul flotelor auto la nivel national se realizeaza prin reprezentanti zonali ce acopera in prezent fiecare judet din Romania

Experienta in managementul flotelor auto cuprinse intre 15 si 300 de autovehicule, in acest moment avem in derulare 5 contracte care cuprind in total un numar de 1200 de autovehicule.


De ce externalizarea parcului auto este o idee bună pentru afacere


Stim ca timpul este deosebit de important. Iar când din afacerea pe care o dezvoltati o buna parte din timp este acordata managementului flotei auto, lucrurile pot deveni costisitoare, atât în ce priveste timpul alocat, cât si alte resurse.

Auto Club Contact vine in intampinarea cerintelor managerilor companiilor in care veniturile/ cheltuilile cu parcul auto trebuie evidentiate si analizate in detaliu.

În continuare vă prezentăm, de ce externalizarea administrarii parcului auto este o optiune foarte buna, mai ales în cazul în care doriti sa va concentrati pe alte activitati esentiale pentru bunul mers al afacerii dumneavoastra.

In cele mai multe ditre cazuri, flota auto reprezenta o "gaura neagra" in bugetul companiilor deoarece persoanele desemnate cu managementul flotei nu au timpul sau competenta necesara, acest lucru duce in mod cert la cheltuieli suplimentare de 10-25% sume deloc de neglijat.

Lipsa informatiilor este declansata chiar de manangerul de flota care inca mai tine datele pe agenda, daca cereti un raport probabil va dura cateva saptamani sa il aveti pe birou, iar daca intrebati de cost pe km vi se va spune ca sunt greu de calculat si de urmarit. Acest lucru se intampla datorita faptului ca lucrurile sunt prea tehnice si sunt greu de tinut sub control de o persoana fara cunostintele necesare, toate acestea ar trebui sa ridice cateva semne de intrebare asupra corectitudinii proceselor din interiorul departamentului.

Clientii care apeleaza la serviciile noastre de management flote beneficiaza pe lânga planuri de achizitie personalizate în functie de nevoile acestora si de consultanta în stabilirea procedurilor de utilizare a autoturismelor. Bazele de date si gestionarea procesului în sine (de la procesarea facturilor la efectuarea reviziilor, probelor, analize asupra costurilor de operare si gasirea de solutii pentru îmbunatatirea acestora) pot fi o adevarata bataie de cap. De aceea, pe piata româneasca devin din ce în ce mai cautate serviciile de administrare a parcurilor auto.

Specialistii Auto Club Contact va pot ajuta sa mentineti componenta de mobilitate la cele mai înalte standarde de siguranta si calitate, cu cele mai mici costuri. Experienta noastra este utila în relatiile cu furnizorii (vom cauta mereu varianta optima pentru afacerea dumneavoastra), dar si atunci când vine vorba de o evidenta clara si transparenta a costurilor si unitatilor din dotare.

Serviciile de "fleet management" va ofera grantia cu resursele de mobilitate sunt folosite cu succes si eficient; de pilda, daca domeniul de activitate este cel al livrarilor, acestea se vor desfasura conform graficelor si rutelor calculate atent, iar sistemul permite transparenta drumurilor realizate de masinile firmei dumneavoastra.

Tinând cont de flucuatiile pietei si fiind într-o permanenta cautare a celui mai bun raport dintre cerintele dumneavoastra, calitate si pret, personalul specializat al Auto Club Contact va sta la dispozitie, asigurându-se ca sunt luate cele mai bune decizii.

De asemenea, un alt avantaj este reprezentat de faptul ca puteti scapa de povara selectiei autoturismelor necesare, cu tot ceea ce înseamna acest proces: selectarea vehiculelor, comparatii detaliate în functie de nevoile firmei, estimari cu privire la impactul asupra mediului, siguranta personalului etc. Toate acestea pot fi rezolvate cu succes de o firma de Fleet Management.