Auto Rulate
Autovehiculele rulate din parcul Auto Club Contact sunt verificate si inspectate de personalul nostru specializat pentru a va oferi garantia achizitiei unui autovehicul de calitate cat mai buna.


Auto Club Contact va ofera un mediu sigur si civilizat de achizitionare a unui auto rulat si inmatriculat in Romania. Acesta poate fi achizionat cu plata cash atat de persoane fizice, cat si juridice.

Cumperi orice masina doresti fara teama ca vei fi pacalit.Cum rezerv o masina?
Ati gasit o masina care va place, dar din diferite motive nu o puteti achita integral? Atunci o puteti rezerva prin plata unui avans echivalent cu 10 % din valoarea masinii. Din momentul platii avansului, masina ramane rezervata pentru dumneavoastra, pana la plata integrala.


Cum platesc ?
In momentul in care v-ati decis sa achizitionati o masina din parcul nostru, aveti posibilitatea sa faceti plata cash direct la caseria noastra sau puteti plati prin transfer bancar. Plata se face in lei la cursul de vanzare BNR, din ziua efectuarii platii.


Cand mi se preda masina?

Stim ca sunteti nerabdatori sa plecati la primul drum cu noua dumneavoastra masina. Asa ca, va vom preda autoturismul, imediat ce banii se vor confirma integral in contul nostru. Astfel puteti pleca cu masina chiar in aceasi zi in care faceti plata.Avantaje:
Masinile pe care noi le comercializam, au fost folosite in interesul firmei si periodic, o data la 2-3 ani sau la un anumit numar de kilometric, reinoim flota de autoturisme. Noi suntem primii proprietari.

Toate masinile noastre au carti service cu revizi efectuate la zi in reprezentante autorizate.

Masini cu km reali verificabili :

Noi fiind primii proprietari ai autoturismelor, putem garanta ca numarul de kilometrii sunt reali. Acest lucru se poate
verifica si din istoricul caietului de service.