Operațiunile flotei: obțineti cele mai bune rezultate din flota dvs.

Cei mai mulți operatori de flote au foarte multe responsabilități; ei sunt cei de la care se cere sa gestioneze costurile flotei, problemele financiare si juridice dar si siguranta si sanatatea soferilor.

Este o sarcină descurajantă. Dar unul dintre principalele domenii de interes pentru un manager de flotă este obtinerea de rezultate de la angajatii care conduc masinile din flota.

Există două modalități pentru a încuraja personalul - prajitura sau nuiaua .MASINA DE INCHIRIAT vs MASINA PERSONALA

De ce aţi lua în considerare prima variantă?

Dacă în rândul companiilor conceptul a prins relativ rapid, a venit şi rândul persoanelor care, pe zi ce trece, realizează că a apela la servicii de închiriere este mai comod dar şi mai rentabil decât a achiziţiona şi întreţine propriul autoturism. Acestor avantaje li se mai adaugă şi cel al flexibilităţii.Pregatirea masinii de iarna

Iarna ne confruntăm de multe ori cu probleme în ceea ce priveşte autoturismul, în mare parte din cauza temperaturii foarte scăzute. De ce să nu evităm o parte din aceste neplăceri?

Acesta este motivul pentru care vă propunem în continuare o serie de sfaturi referitoare la verificarea maşinii, pentru a evita aceste potenţiale probleme. Mici amănunte de care trebuie să ţineţi seama pentru a fi liniştiţi în ceea ce priveşte autoturismul.

Siguranta flotei tale: Anvelopele

Operatorii de flote nu mai trebuie să foloseasca anvelope standard, acum există o gamă variata de opțiuni.

Aici vom prezenta argumentele pro și contra pentru fiecare.

Opțiunea 1: M+S anvelope de vreme rece și anvelope standard
Pneurile de vreme rece se folosesc între octombrie și martie iar anvelopele standard, in restul anului sunt cea mai bună soluție, în conformitate cu producătorii de anvelope.

Politia Romana are de astazi un nou concept de comunicare cu membri comunitatii

Politia Romana a lansat astăzi, un nou concept de comunicare cu membrii comunităţii, prin darea în funcţiune a portalului web www.politiaromana.ro . Acesta vine în sprijinul tuturor utilizatorilor, avînd o accesibilitate îmbunătăţită, un design modern, adaptat noilor tendinţe din domeniul online, o navigare mai uşoară, dar şi noi funcţionalităţi.

Cea mai laudabila este punerea la dispozitia oricarui cetatean a bazei de date cu autovehicule furate, in care se poate cauta un autovehicul dupa : marca, serie caroserie sau dupa categoria autovehicului.